Voetzorg op maat, voor iedereen.

Medisch Pedicure Centrum Alkmaar bestaat uit een team van zeer ervaren, gepassioneerde medisch pedicures.
Ons doel is preventie, maar als het dan toch nodig is, hoogstaande voetzorg voor een ieder die dat nodig heeft.

Wij staan voor vertrouwde en betrouwbare voetzorg.

Benieuwd wat wij te bieden hebben?
Kijk eens verder op onze website voor meer informatie en tips voor de verzorging van uw voeten.

Ook kunt u informatie vinden over specifieke behandelingen wanneer u in aanmerking komt voor vergoeding van voetzorg door een Chronische aandoening zoals; Diabetes Mellitus of Reumatoïde Artritis. Deze specifieke behandelingen worden dan medisch genoemd. Chronisch zieken die buiten de vergoeding vallen zijn uiteraard ook van harte welkom.

HONK
Medisch Pedicure Centrum Alkmaar werkt samen met HONK Ketenzorg (Huisartsenorganisatie Noord-Kennemerland).
HONK zorgt ervoor dat patiënten met een chronische aandoening, in dit geval Diabetes Mellitus, de meest optimale zorg ontvangen. De begeleiding die u van HONK krijgt is gericht op het verlagen van de risico’s die u loopt op complicaties, het verminderen van uw klachten en het voorkomen dat uw ziekte verergert.

Branche
Medisch Pedicure Centrum Alkmaar is geregistreerd in het kwaliteitsregister van ProCert en is tevens aangesloten bij de Nederlandse branchevereniging ProVoet. ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. Op deze manier bent u bij ons verzekerd van de beste voetzorg. Kijkt u voor meer informatie op www.provoet.nl.